Olet täällä

Mummola

Koko perheen tukiviittomien jatkokurssi

Mummolassa kyläillessään vanhemmat saavat tehokasta opetusta samalla, kun lapset oppivat samoja asioita leppoisasti hoitajansa ja Viivi-mummon johdolla. Mummolaan voivat osallistua viittomakommunikaatiota käyttävät perheet, jotka ovat aiemmin osallistuneet Kissakerhoon tai opiskelleet viittomia muulla tavoin noin 20 oppituntia. Kurssilla kerrataan vanhoja ja opetellaan uusia viittomia sekä niiden käyttöä puheen tukena erilaisten leikkien ja pelien avulla. Opetussisältöjä ovat mm. aamutoimet, päiväkoti, kauppa ja ruoka, koti ja harrastukset, sairaudet, ammatit, liikenne, markkinat ja juhlat. Opetusta on sekä koko perheelle yhdessä että aikuisille ja lapsille erikseen. Kurssilla jaetaan myös materiaalia kotikertauksen tueksi.

Kurssiopetus

Opetamme viittomakieltä, viitottua puhetta ja tukiviittomia. Voit tilata tarpeitasi vastaavan kurssin isolle tai pienelle ryhmälle esimerkiksi työpaikalle tai oppilaitokseen. Opetusta annetaan myös Vian toimistolla. Kysy tarkemmin: opetus@via-ok.net.

Tukiviittomien alkeiskurssi Terho on 20 tunnin opetuspaketti esimerkiksi oppilaitoksille. Sitä voidaan soveltaa myös muissa kurssiopetuksissa. Alkeiskurssin pituus on hyvä olla vähintään 15 tuntia. Mahdollisimman tehokkaan oppimisen takaamiseksi suosittelemme ryhmän enimmäiskooksi 15 opiskelijaa.

Tilaukset ja tiedustelut

Toimimme pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaalla, Varsinais-Suomessa, Oulun seudulla, Inarin alueella, Jyväskylän seudulla sekä Ylä-Savossa.
Voit tiedustella viittomakielen, viitotun puheen tai tukiviittomien opetusta numerosta 040 703 4869/Hannaliisa Finell tai sähköpostilla opetus@via-ok.net.