Olet täällä

Muut palvelut

Välitys

Välitämme tulkkeja ja opettajia valtakunnallisesti kaikille Vian toimialueille. Välitys on maksutonta. Katso välitysten yhteystiedot.

Koulutus

Viassa työskentelee kokeneita tulkkausalan kouluttajia. Olemme pitäneet koulutuksia esimerkiksi paritulkkauksesta, seminaaritulkkauksesta, vieraiden kielten oppituntien tulkkauksesta, suomen kielelle tulkkaamisesta tai osuuskunnasta yritysmuotona. Tiedustelut ja tilaukset: via@via-ok.net.

Asiantuntijaluennot 

Kerromme mielellämme lisää viittomakielestä, tulkkauksesta tai osuustoiminnasta. Voit tilata meiltä asiantuntijaluennon tai luentosarjan esimerkiksi viranomaisille, oppilaitokseen tai työpaikalle. Tiedustelut ja tilaukset: via@via-ok.net.

Tulkkauksen laatuarvioinnit

Haluaisitko kättä pidempää viittomakielen tulkkauksen arviointiin? Olemme arvioineet Vian ja muiden yritysten tulkkeja luomamme viisiportaisen taitotasoluokituksen perusteella jo usean vuoden ajan. Suunnittelemme mielellämme sinua/teitä palvelevan arviointikokonaisuuden. Tiedustelut ja tilaukset: via@via-ok.net.

Tulkkauksen koordinointi

Suurten tulkattujen tapahtumien onnistumista helpottavat hyvin hoidetut tulkkausjärjestelyt. Meillä Viassa on kokemusta kotimaisten ja kansainvälisten tapahtumien tulkkauksen koordinoinnista. Tiedustelut ja tilaukset: via@via-ok.net